fbpx

Magazin instalatii Floresti-Atinstal

Magazinul instalatiilor tale

Returnare

Persoanele fizice care achizitioneaza produse de pe site-ul www.magazininstalatiifloresti.ro au posibilitatea sa se retraga sau sa returneze produsele comandate, fara a preciza motivele, in termen de 14 zile calendaristice de la primire.

Returnarea produselor se poate face în următoarele situații:

1. Ați primit alt produs/alte produse: în cazul în care vi s-a livrat alt produs decât cel comandat, vă rugăm să ne anunțați în cel mai scurt timp posibil despre acest lucru, pentru ca produsul să fie returnat și înlocuit cu cel comandat.

2. Marfa livrată prezintă deteriorări vizibile: în cazul în care marfa primită prezintă deteriorări vizibile, aveti dreptul să refuzați recepția, chiar la momentul recepției, prin menționarea acestui lucru pe documentul de transport . Vă rugăm să verificați integritatea produselor la livrare!

3. Dacă din anumite motive, din produsele comandate vă rămân produse pe care nu le mai utilizați, acestea pot fi returnate cu condiția să nu facă parte din categoria de produse pe comandă special

Produsul returnat trebuie să fie în aceeași stare in care a fost livrat (in ambalajul original cu toate accesoriile și documentele care l-au însoțit). Cheltuielile de returnare vor fi suportate de client, iar rambursarea contravalorii produsului se va face în cel mult 14 de zile de la retur.