fbpx

Magazin instalatii Floresti-Atinstal

Magazinul instalatiilor tale

Garantie

Oferim garantie fiecarui produs vandut in magazinul nostru.

Toate produsele comercializate de catre SC.ATINSTAL SRL beneficiaza de conditii de garantie conforme legislatiei in vigoare si politicilor comerciale ale producatorilor. Produsele sunt noi, in ambalajele originale si provin din surse autorizate de fiecare producator in parte.

In cazul produselor achizitionate veti primi la livrare pentru fiecare produs care beneficiaza de garantie un certificat de garantie impreuna cu o lista continand detaliile firmelor de service autorizate care asigura interventiile si reparatiile pe durata termenului de garantie (de exemplu aceasta lista se va oferi pentru achizitiile de centrale pe gaz, termostatelor, etc.

Produsul reclamat defect in perioada de garantie trebuie anuntat la cea mai apropiata firma de service (daca este cazul) sau direct la Vanzator. Conditiile, termenul de garantie, drepturile consumatorului si modalitatea de asigurare a garantiei si de rezolvare ale eventualelor defectiuni acoperite de garantie, se regasesc in certificatul de garantie al produsului.

Lipsa certificatului de garantie si al ambalajului original al produsului duce la pierderea garantiei produselor.